Battle of the Actionstars,  Lists

Battle 1.3: Jason Statham v Chuck Norris

Så er det blevet tid til turneringens nok mest lop-sided battle… det er selvfølgelig ikke fair at påstå at en kamp er afgjort for den overhovedet er sat igang, men… come on, det er Jason Statham mod Chuck Norris!

Jason “The Stath” Statham

WINS: Fate of the Furious, Furious Seven, Wild Card, Parker, Safe, Spy, Crank: High Voltage, Snatch, Lock Stock and Two Smoking Barrels, Death Race, London, The Mechanic, The Transporter, Crank

LOSSES: The Mechanic Resurrection, The Expendables 2, Blitz, The Expendables 3, Killer Elite, Homefront, Hummingbird, Gnomeo & Juliet, The Transporter 2, The Transporter 3, War, In the Name of the King, Chaos, Revolver, Cellular, The One, Ghosts of Mars, The Expendables

KNOCKOUTS: Snatch, Lock Stock and Two Smoking Barrels

(The Bank Job har fået karakteren 5/10 og tæller ikke med)

FIGHT RECORD: 14 WINS – 18 LOSSES – 2 KNOCKOUTS

Omkring årtusindeskiftet overtog Jason Statham rollen som “the everyman” i mange actionfilm fra Bruce Willis. Det er dog ikke en label som passer specielt godt på Statham, med mindre man kun bider mærke i hans høje hårlinje og hans hooligan-agtige sprog, men han er en veltrænet atlet og pænt fucking ripped, så det er nok mere et spørgsmål om at han kunne tæve every man.

Han startede ud med Guy Ritchie’s Lock, Stock and Two Smoking Barrels og Snatch, og det er nok stadig hans bedste roller. Efter debutten kom en lang række af lettere elendige actionfilm som John Carpenter’s Ghost of Mars, Cellular, The One, Uwe Boll’s In the Name of the King og den forfærdelige animationsfilm Gnomeo & Juliet. Han blev også lokket med til alle 3 Expendables film og jeg tror jeg har skrevet rigeligt om hvor lidt jeg kan lide de film.

Han har skam også lavet nogle gode film heriblandt Neveldine/Taylor’s sindssyge Crank serie, den overraskende Parker med Jennifer Lopez, den første Transporter inden den serie kørte af sporet og så er han super underholdende i Spy overfor Melissa McCarthy og Ewan McGregor. Hans tilføjelse til Fast & Furious universet, først som skurk senere som good guy, har også vist sig som en succes og han fungerer rigtig godt overfor The Rock.

Chuck “Texas Ranger” Norris a.k.a Carlos Ray Norris

WINS: Way of the Dragon

LOSSES: The Expendables 2, Walker Texas Ranger, Forrest Warrior, Hellbound, Sidekicks, Top Dog, Delta Force, Delta Force 2, Missing in Action, Missing in Action 2, Missing in Action 3, Firewalker, The Octagon, Invasion USA, Breaker Breaker, A Force of One

KNOCKOUTS: 

FIGHT RECORD: 1 WIN – 16 LOSSES – 0 KNOCKOUTS

Med mindre man lever på en lille, meget specifik, del af internettet eller jævnligt ser hans “1000 years of darkness” tale af en eller anden grund, så er Chuck Norris ikke rigtig værd at snakke om og han burde nærmest ikke være med i denne kamp.

Han har højst medvirket i én god film og man kan let argumentere for at hans tilstedeværelse ikke påvirker filmens kvalitet.

Den eneste måde at Chuck Norris kan vinde, er hvis Jason Statham bliver diskvalificeret på grund af den nu berygtede musikvideo, men siden internet memes ikke har nogen påvirkning på noget som helst, så ender kampen som først antaget.

Jason Statham vinder let med en kvalitetsprocent på 50 mod Chuck Norris’ noget mindre 6.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.