News,  Releasedates

Out This Week: What Remains of the Guardians

Stop the presses! BREAKING NEWS: Der er åbentbart en efterfølger til Big Fat Liar fra 2002 med Paul Giamatti og Frankie Muniz… Den hedder Bigger Fatter Liar, den udkommer i denne uge og Paul Giamatti er på ingen måde med.

Med den enorme nyhed overstået kan vi komme tilbage til de nyheder som reelt betyder noget. Ugens største premiere er uden tvivl Marvel’s The Guardians of the Galaxy vol. 2, som med lethed overskygger alt andet i de danske biografer. Jeg håber virkelig at den er bare halvt så underholdende og farvestrålende som den første, og ud fra traileren ser det ud som om vi er på rette spor.

Hvis man er for doven til at gå i biografen, så kan man blive hjemme og vælge mellem de danske udgivelser af den hyggelige animationsfilm Sing, den roste American Honey med Shia LaBeouf, den elendige Underworld: Blood Wars og den føromtalte længeventede Bigger Fatter Liar. Der er også den engelske udgivelse af gyseren The Void og Jackie Chan klassikeren Drunken Master.

Amerikanerne har lidt for enhver smag blandt andet oscarvinderen La La Land med Ryan Gosling og Emma Stone, zombie-thrilleren The Girl with All the Gifts, masser af talende dyr i The Secret Life of Pets og den super-nødvendige femte film i WWE’s The Marine franchise.

Det interaktive medie tillader os i denne uge at spille igennem meget forskellige mareridt. Der er den Tim Burton-esque platformer Little Nightmares, mødet med skumle hillbillies i Outlast 2, riddere med spader i Shovel Knight: Specter of Torment, nervepirrende valg i The Walking Dead: The New Frontier – Episode 4, mystiske drømmesekvenser i What Remains of Edith Finch og Luigis dræberblik i Mario Kart 8 Deluxe.

BIOGRAF

Den anden side, The Guardians of the Galaxy vol 2, The Fits, Mal de Pierres

DANSK BD / DVD / VOD

Sing, Underworld: Blood Wars, American Honey, Isolation, One More Time, Bigger Fatter Liar

ENGELSK BD / DVD / VOD

Catfight, The Void

Older titles & Re-Issues

The Lady from Shanghai, Drunken Master, Experiment in Terror, Hard Times, The City of the Dead, Earthquake, The Portrait of a Lady, Almost Human, The Informer, Tarantula, Umberto D

AMERIKANSK BD / DVD / VOD

The Girl with All the Gifts, La La Land, Underworld: Blood Wars, Catfight, The Marine 5, Detour, Sing, The Secret Life of Pets, Bokeh, Mean Dreams, Voices from the Stone

Older titles & Re-Issues

Three Brothers, Black Sheep, Blanche, Double Exposure, Don’t Give Up the Ship, Papa’s Delicate Condition, Rumble Fish, Antahan, Daredevils of the Red Circle, The Vampire Bat, I Bury the Dead, From Hell It Came, Psycho Cop Returns, Tampopo, Man of La Mancha, Exterminator 2, Microcosmos, The Screaming Skull

GAMES

ACA NeoGeo Galaxy Fight, Crossout, DeathState, The Deer God, Eventide, Dragon Quest Heroes II, Little Nightmares, Outlast 2, River City Melee, Statik, Shovel Knight: Specter of Torment, Sniper Ghost Warrior 3, Syberia 3, Symphonia of the Machine, Valhalla Hills, What Remains of Edith Finch, Zombeer, Mario Kart 8 Deluxe, Dawn of War III, The Walking Dead: The New Frontier – Episode 4

New to NETFLIX in the last week

Sand Castle, Little Boxes, Girlboss s1, Tramps, Bill Nye Save the World s1, Couragious, Felon, Resident Evil: Afterlife, Bottom of the World

Alle udgivelser er med forbehold for ændringer.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.