News,  Trailers

Thor of the Galaxy

Jeg elsker Marvel’s Thor…

… eller rettere, så syntes at Chris Hemsworth som Thor er rigtig sjov når han spiller overfor andre i andre film. De film hvor han spiller hovedrollen er jeg knap så glad for, den første kan måske til nøds kaldes okay, men Thor: The Dark World er i min bog Marvels største fejltrin og jeg vil beskrive filmen som direkte elendig.

I Thor: Ragnarok ser det dog ud som om Marvel har lånt lidt af tonen fra Guardians of the Galaxy og filmen ser væsentlig mere underholdende ud end de tidligere. En trailer med et par gode jokes, Cate Blanchett som skurk og SPACE HULK, har da i det mindste vækket min interesse.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.