GaGa Says,  News

Risen from the Dead: The Revengeance

En klog mand sagde engang, at årets første to måneder bruges på at vade rundt i hvor bullshit det forgangne år var (eller klog og klog, det var David Bjerre, det var i sidste uge og jeg omformulere hans ord for at understøtte min pointe). Mens jeg sidder her, fastlåst i både spil og film best of the year lister, fristes jeg til at give manden ret. Når det så er sagt, så kan man jo godt planlægge lidt til fremtiden imens og samtidig beviser at jeg har lært ingenting og lover en masse ting lige fra starten, men hvis vi nu anser alt dette som idéer og intentioner uden en klar tidshorizont, så går det nok alt sammen.

The New New

Først og fremmest er det en ære for mig at præsentere wunderkind Sam Nitpicky. Sam er ung, frygtløs, har et ørneblik og vigtigst af alt, så brokker han sig over selv de mindste ting. Disse spydige ord har han nu accepteret at dele med os andre og har modvilligt gået med til at skrive her på siden, engang i mellem, som en del af hans stuearrest. Men hvorfor denne introduktion, hvis knægten kan introducere sig selv?

GAGA: Sam, har du noget at sige til de kære læsere og kommende fans?
SAM: HOLD KÆFT, DIN GAMLE NAR!
GAGA: Øhhh… Okay, det bliver så ikke denne gang, men formentlig ser vi nogle reele ord på siden inden længe.

At der ikke skete meget her på siden i de forgangne 18 måneder, gik desværre også ud over The Official Annual Day of Crazy-Cage. Det er jo selvfølgelig ikke godt nok og det har jeg planer om at rette op på hurtigst muligt efter Best of the Year er overstået. For at råde bod på den aflyste festivitas, bliver der set hele 4 Nicolas Cage film denne gang og så har jeg samtidig introduceret Crazy-Cage klistermærket, som kommer på alle de film med en tilpas grad overspil. Det skal på ingen måde ses som et kvalitetsstempel, nærmere en garanti for lidt underholdende madness.

Der åbnes også dørene for den eksklusive shopping guide Playstation 4 Buyers Club, hvor formålet er at bygge en pletfri spilsamling. Det giver mig ikke kun muligheden for at anbefale store og små spil på PS Store, men også at sørge for at andre ikke begår den samme fejl som mig og ender med et uoverskueligt antal spil, hvor halvdelen af dem er utter garbage. 7 tidligere Game of the Year vindere er automatisk på indkøbslisten og det 8. bliver annonceret i weekenden.

Derudover kan man se frem til et tilbageblik på 20 års anmelder-agtig opførsel, flere interviews, en artikel om et stort japansk firma, en smag på nogle af mine dumme designidéer og bliver der åbnet op for godteposen i Love / Hate. Desuden vender de længere anmeldelser endelig tilbage og nogle af dem som er i støbeskeen lige nu, inkluderer The Last Guardian, Batman: Arkham Knight og Assassin’s Creed: Syndicate.

The Old Shit

Mange af de gamle artikelserier vender tilbage så snart at jeg bliver færdig med 2016. Dette inkluderer en ny runde af Battle of the Actionstars og det bliver spændende at se, om der er nogen som kan udfordre den forsvarende champion, Vin Diesel. Andre nævneværdige artikelserier er GaGa’s Movie Pitch (med enten The Order eller Titanfall 2), Cinematic Judgement (med enten PS+ vs. Xbox Live Gold eller I, Robot), GaGa Gold (samling er kommet op på 55 kort og de fleste af dem mangler introduktion) og Top 10 listerne (til at starte med Underappreciated Actors, derefter blandt andet remasters og reboots).

Til sidst vil jeg nævne, at det er planen at genindføre både Anti-Hollywood Week og Nights of Horror, men der er ikke nogen fastlagt dato endnu, jeg tænker dog sommer og vinter til dem hver især.

The Remixed

Udgivelsesartiklen, Out This Week, har fået nye klæder som passer en smule bedre til siden overordnede stil, men indholdet forbliver det samme. Jeg elsker stadig filmplakater og derfor kommer Poster Post Posted selvfølgelig tilbage, nu som et galleri der fungerer bedre til indholdet. Sidst, men ikke mindst, kan jeg annoncere at 50% af indholdet fra den gamle side, er nu blevet overført og sat ind i den nye stil. Så jeg er godt på vej, men der er et stykke vej endnu…

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.