News,  Trailers

This Time It’s War (of the Planet of the Apes)

Styrtregnen af nye trailers fortsætter ufortrødent og nu bliver der kaldt ind til krig på Abernes Planet. De to første bliver ofte glemt, når folk snakker om Hollywoods elendige reboots og remakes, da både Rise og Dawn of the Planet of the Apes var glimrende science fiction film og kvalitetten ser ud til at videreføres i War. Det føltes som en naturlig eskalering henover de tre film, noget som sequels ofte mangler, det er større og vildere, men for en grund. War of the Planet of the Apes har Woody Harrelson, Judy Greer og Steve Zahn på rollelisten og så trækker Andy Serkis selvfølgelig i motion-capture dragten endnu engang for at spille Caesar.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.