GaGa Says

I’m Back, Suckers!

Efter lang tids fravær, vender jeg endelig tilbage til overfladen. De sidste 18 måneder har været en hård rejse på godt og ondt. Den stod på uddannelse, viden og nye venner, men den bød også på usikkerhed, dovenskab og depression. Endestationen var en tilstand, hvor min egen hjerne spændte ben for enhver intention og efterlod mig ude af stand til at starte noget som helst, også ting som jeg rent faktisk havde lyst til.

Det er utroligt frustrerende at være i konstant kamp med én selv og nu har jeg fået nok, min hjerne kan rende mig, den skal fanme ikke komme her og bestemme hvad jeg kan og ikke kan starte… derfor genstarter jeg hermed gagathemovies og forsøger at skjule det med helt nye klæder.

header-idea1

Siden har fået nyt domæne, design, struktur og nye fremtidsdrømme. Indtil videre er det bare det samme gamle content, blot pyntet en smule. Jeg har brugt de sidste 2 uger på at ligge anmeldelser, artikler, meninger og andet bullshit over fra den gamle side, men den slags slavearbejde tager lang tid, så det er ikke engang tæt på, men det kommer formentlig med tiden.

Som en kombination af det ovenstående, tradition, et forsøg på at introducere mulige nye læsere til siden og en knivspids rygklapperi (hold kæft!), så bliver årets julekaldender en tur gennem minderne. Hver dag i december vil jeg sætte highlight på en ny artikel fra sidens 7 år lange historie og kommentere dem med ældre og klogere øjne.

Jeg håber I vil byde mig velkommen tilbage, have lidt tålmodighed (jeg kæmper trods alt mod min hjerne her) og så vender jeg straks tilbage, for at åbne den låge i julekalenderen.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.