2014,  Best Ofs,  Movies

2014: Best Choreography

best-choreography-min

Runners Up: Captain America 2, Dawn of the Planet of the Apes, John Wick, Guardians of the Galaxy

Denne kategori var rimelig selvsagt, så snart man var vidne til det majestætiske voldsorgie der er The Raid 2: Berandal. Filmens actionscener tager koreografien til et skyhøjt niveau som ingen andre film fra sidste år kunne komme i nærheden af. Det var en brutal og blodig ballet af ødelæggelse, man sad lamslået tilbage efter hvert slagsmål, i dyb fascination over at nogle af disse stunts overhovedet er fysisk mulige. Samtidig er og bliver det, den eneste reelle grund til at jeg er interesseret i den nye Star Wars film, da Iko Uwais og Yayan Ruhain nemlig skal stå for kampkoreografien.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.