2014,  Best Ofs,  Movies

2014: Best Soundtrack / Score

best-score-min

Runners Up: Aria Prayogi, Joseph Trapanese & Fajar Yuskemal (The Raid 2), Trent Reznor & Atticus Ross (Gone Girl), Justin Hurwitz (Whiplash), Various (Guardians of the Galaxy)

Der var mange fremragende film sidste år og jeg havde flere gode oplevelser, men et af de aspekter hvor filmåret 2014 skuffede, var på den musikalske front. I modsætning til de fleste andre år, så var der meget få soundtracks eller scores som jeg hørte udenfor den tilhørende film, faktisk så var den kun ét (det er selvfølgelig med undtagelse af “Everything is Awesome” fra The LEGO Movie, men én sang er bare ikke nok i denne sammenhæng). De melankolske toner fra Coen brødrenes Inside Llewyn Davis passede måske til mit humør i 2014, men ikke desto mindre så var soundtracket fyldt med stemningsfyldte og bevægende sange.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.