Battle of the Actionstars,  GaGa Says,  Movies

Battle of the Actionstars Rematch 2014: Corrections

Gårsdagens post om den første kamp i årets Battle of the Actionstars, har skabt lidt forvirring blandt folket og derfor må jeg hellere sætte det hele på plads. Til at starte med var det meningen, at alle kampene skulle opstilles og derefter skulle der være en folkeafstemning, men jeg kan godt se at det kommer til at være et godt stykke ude i fremtiden og derfor må jeg rette lidt på det.

Jeg har lavet en fejl, udnævner en vinder af den første kamp og afstemningen bagefter udpeger “the peoples champ”. Det er lidt noget rod, men heldigvis blev det opdaget i første runde og nu kan vi komme videre med sagen.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.