Movie Night,  Movies,  Trailers

Black Dynamite

På trods af utallige anbefalinger og generelt gode anmeldelser, havde jeg ignoreret Black Dynamite i lang tid, alene fordi folk som Friedberg/Seltzer har ødelagt spoof-genren for mig og jeg kunne simpelthen ikke overskue at se flere af den slags film. Det er en skam, fordi Black Dynamite er en fremragende spoof og derfor skriver jeg dette, i håbet om at andre ikke begår den samme fejl som mig.

I modsætning til Friedberg/Seltzer, så har folkene bag Black Dynamite talent, idéer og vigtigst af alt, humor. Det er tydeligt, at instruktøren Scott Sanders og manuskriptforfatterne Byron Minns og Michael Jai White elsker og har set en masse af 70’ernes blaxploitation. Deres viden har ført til en masse små detaljer, referencer og in-jokes, så selvfølgelig er det en fordel hvis man selv har set nogle af genrens klassikere, men det er ikke et krav, da filmen i sig selv er hysterisk morsom. Black Dynamite understreger endnu engang at Michael Jai White burde være med i flere film, både action og komedie. Manglen på roller er så slem, at jeg faktisk overvejer at gå tilbage og se tidligere film så som Never Back Down 2 og Undisputed II, selv om de sikkert ikke er specielt gode.

Black Dynamite får den varmeste anbefaling herfra, vi har jo alle brug for et godt grin fra tid til anden.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.