News

Farewell: Philip Seymour Hoffman [1967-2014]

Vi skal alle dø på et eller andet tidspunkt, det er en tanke vi alle må lære at leve med, men det er meningen at det først skal ske når man er blevet gammel og har levet et fuldt liv. Det er ikke meningen, at vi skal frarøves endnu et vores største skuespilstalenter, mens vi stadig har cirka 20 år med fremragende præstationer tilgode. Sidste år mistede vi James Gandolfini alt for tidligt og i dag skulle vi så sige farvel til Philip Seymour Hoffman i den unge alder af 47.

Philip Seymour Hoffman forvandlede alt hvad han rørte til guld, selv mindre roller i mindre gode film var seværdige alene på grund af ham. Hoffman var en skuespiller med mange forskellige ansigter og styrker. Hvad enten det var seriøst drama, intense actionfilm, små indieperler eller skøre komedier, så kunne man næsten altid være sikker på noget af det bedste skuespil Hollywood har at byde på.

Hvis jeg skal anbefale blot 4 film fra hans lange cv, fyldt med fremragende film, så må det være Todd Solondz’s Happiness, Spike Lee’s The 25th Hour, J.J. Abrams’ Mission: Impossible III og Cameron Crowe’s Almost Famous.

Farvel Philip Seymour Hoffman, du er savnet allerede.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.