Crazy-Cage,  GaGa Says

I’m Sorry!

Efter kåringen af årets vinder af The Crazycage Award, har der været en ren seerstorm på grund af den generelle mangel på Nicolas Cage. Det er ganske forståeligt, da den elskede skuespiller trods alt har lagt navn til kategorien, så jeg tager i mod alle beskyldninger for svindel… men jeg vil samtidig gøre opmærksom på, at jeg laver ingen film med Nicolas Cage (desværre), så jeg kan altså ikke gøre for at han ikke havde nogen sindssyge roller i 2013.

Jeg undskylder og for at vise mit håb for et bedre CrazyCage år i 2014, poster jeg hermed trailers for hans to næste film, David Gordon Green’s Joe og action-thrilleren Tokarev. Mindst en af disse rolle må absolut være crazy, men hvis ikke så vedhæfter jeg også et highlight-reel af CrazyCage som man kan nyde mens vi venter.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.