2013,  Best Ofs,  Movies

XIII: Best Action

Runners Up: Universal Soldier: Day of Reckoning, Furious Six, Parker og Jack Reacher

2013 var et ganske sløvt år for actionfilm. Der var meget få gode at vælge i mellem, antallet bliver selvfølgelig højere hvis man medtager science fiction film, men den genre har sin egen kategori, så vi må tage til takke med de få rendyrkede action lyspunkter som er på listen. Furious Six var noget rod og en stor skuffelse efter Fast Five, men den havde da stadig mange underholdende elementer. Både Jack Reacher og Parker havde gode actionfilm gemt under overfladen, men opnåede aldrig deres fulde potentiale. Overraskende var den bedste actionfilm, udover vinderen selvfølgelig, den fjerde film (eller ottende) i Universal Soldier serien. Day of Reckoning var en brutal og velfungerende actionfilm og det skiftede fokus til Scott Adkins var en gevinst for alle.

Selv om 2 Guns efter min mening var mærket af Tony Scotts tidlige død, så havde den intet besvær ved at være den bedste actionfilm i et tamt år. Samspillet og kemien mellem Denzel Washington og Mark Wahlberg fungerede rigtig godt og actionscenerne var tilfredsstillende underholdning. Det er ikke rocket-science, men det er det sjældent i disse slags film og nogle gange vil man bare underholdes.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.