2013,  Best Ofs,  Movies

XIII: Best Supporting Actor

Runners Up: Samuel L. Jackson (Django Unchained), Sam Rockwell (The Way Way Back), Matthew Goode (Stoker) og Thomas Bo Larsen (Jagten)

Nogle skuespillere er nærmest blevet fast inventar i disse kategorier og stjæler scener i selv den mindste rolle, men der stadig plads til førstegangs nominerede. Sam Rockwell er altid god og han kunne lige så godt være nomineret for Seven Psychopaths, men han er bare en smule mere fantastisk i The Way Way Back. Han er livsblodet i den film og hans præstation er en af årets mest mindeværdige. Matthew Goode var også ret fremragende og særdeles creepy i Stoker og så kan jeg ikke huske den sidste gang at vi havde en dansk skuespiller nomineret i denne kategori, men her har vi Thomas Bo Larsen.

Django Unchained er fyldt med sublime præstationer, hvilket resulterer i to nominerede i denne kategori og Leonardo DiCaprio ender endda som vinderen. Det var lidt et problem for filmen, at den var fyldt med skuespillere som stjal fokus fra hovedpersonen i stort set hver eneste scene, men nu er det skuespillerne og ikke filmen som er nomineret i denne kategori. DiCaprio var modbydelig, ondskabsfuld og opslugte al fokus i ethvert sekund at han var på skærmen.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.