2013,  Best Ofs,  Movies

XIII: Best Actress

Runners Up: Jennifer Lawrence (Silver Linings Playbook), Mia Wasikowska (Stoker), Sandra Bullock (Gravity) og Shailene Woodley (The Spectacular Now)

Jeg brokkede mig over de få iøjenfaldende kvindelige biroller, men der er intet at brokke sig over i hovedrolle-kategorien, da den er kraftfulde præstationer fra nogle af de bedste skuespillerinder i industrien. Jennifer Lawrence var stærk i Silver Linings Playbook, Mia Wasikowska var dragende i Stoker, Sandra Bullock bar næsten hele Gravitys spilletid på hendes skuldre og Shailene Woodley markerede en glimrende debut i The Spectacular Now.

I min anmeldelse af The Impossible udtrykkede jeg mange af de problemer som jeg havde med filmen, men en ting er sikker, Naomi Watts’ sønderknusende præstation alene er grund nok til at leve med alverdens problemer. Watts er ganske enkelt suveræn i rollen som en mor som kæmper for hendes liv og hendes familie. Det er et gribende, følelses drænende portræt og det er den eneste grund til at jeg anbefaler The Impossible, til gengæld er det også en stor anbefaling til ære for Watts.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.