2013,  Best Ofs,  Movies

XIII: Worst Actress

Runners Up: Carrie-Anne Moss (Silent Hill: Revelations), Alexandra Daddario (Texas Chainsaw 3D), Ashley Tisdale (Scary Movie 5) og Maiara Walsh (The Starving Games)

Sofia Vergara er blevet kendt for at have store bryster og være pænt irriterende. Selv om at der er mange som bliver kendte, uden at have mere end det at byde på, så accepterer jeg det ikke som et brugbart grundlag. Folkene bag tv-serien Modern Family har formået at få humor ud af hende, hvilket er et tydeligt tegn på deres komiske talenter, sådanne talenter er der ingen af The Three Stooges, så Sofia Vergara ender blot med at være irriterende… med store bryster.

Sofia Vergara kunne sagtens være nomineret for hendes rolle i Machete Kills også (hvor hun er irriterende… med store bryster… som hun skyder folk med) men hun må nøjes med “prisen” som den dårligste skuespillerinde i 2013.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.