2013,  Best Ofs,  Movies

XIII: Worst Actor

Runners Up: David Spade (Grown Ups 2), Sean Hayes, Will Sasso og Chris Diamantopoulos (The Three Stooges)

Nogle vil måske argumentere for at Tyler Perry også kunne være nomineret i den sidste kategori, så meget som han løber rundt i dametøj til hverdag, men det ville totalt upassende og overhovedet ikke sjovt. Tyler Perry har lagt kjolerne på hylden for én enkelt dag, for at spille politimanden Alex Cross i filmen af samme navn. Morgan Freeman, som spillede Alex Cross i de sidste to film, er ved at være oppe i årene så det er kun logisk at finde en ny til rollen, men Tyler Perry er den mest vattede, utroværdige, latterlige og malplacerede erstatning at man kan tænke sig.

Det skal siges, at jeg har ikke set en eneste af Tyler Perrys egne film og jeg har heller ingen intentioner om det, jeg er ikke en del af målgruppen og det har jeg det fint med, hvis han så bare kunne tage sine kjoler og blive på den side af filmverden, så jeg slipper for hans elendige skuespil.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.