GaGa Says,  Random

All I Want for Christmas is a Offswitch for my Brain

Ja, jeg ved godt, at det ligger i stærk kontrast med mit tidligere ønske, men jeg tænker simpelthen for meget over ting. Min hjerne kører ud af 10 forskellige spor samtidig, på en konstant basis, selv mens jeg skriver dette har jeg tv kørende, lytter til både podcast og musik, skriver notater på en blok ved siden af computer og læser på internettet, altsammen på én gang i et desperat forsøg på at opnå en eller anden bizar form for fokus… anyways, tilbage til mit ønske.

prisoners-pic-1

For nylig så jeg Denis Villeneuve’s Prisoners med Jake Gyllenhaal, Hugh Jackman, Terrence Howard og Maria Bello. Det er en ganske fremragende thriller med nogle fantastiske præstationer, men det har ikke rigtig den store indflydelse på hvad jeg vil skrive om… Tidligt i filmen lagde jeg mærke til, at Jake Gyllenhaals karakter blinkende med øjnene. Ja ja, det gør alle mennesker og muligvis også nogle dyr, det er der ikke noget specielt ved, men Jakes karakter gør det noget mere påtvungen og krampagtigt end de fleste. Det er vel at mærke ikke noget han gør hele tiden, nogle gange blinker han helt almindeligt. Det kunne være tegn på PTSD, at han led af søvnmangel eller sådan noget, men det fortæller filmen intet om.

Desuden får han to opringninger på hans mobiltelefon, som han promte ignorerer, mens han smider tilbage i lommen. Det tyder på at der foregår noget under overfladen, men det er ikke hvad filmen handler om og den har ingen interesse i at uddybe nærmere. Det er ikke engang en spoiler, fordi de fleste folk vil med garanti slet ikke ligge mærke til disse tilsyneladende ligegyldige ting, men det stoppede ikke mig i at tænke over det gennem hele filmen.

Så, kære julemand, det eneste jeg ønsker mig til jul, er evnen til at nyde en film uden at overanalysere hver enkel lille detalje og det påkrævne fokus til at følge en historie til sin endelige konklu… SQUIRREL!!

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.