GaGa Says,  Random

All I Want for Christmas is Ideas

Det er jo ikke som om, at årets 12. måned er et eller andet nyt påfund som ingen kunne have forudset. Det er ikke som om, at julen kommer som en overraskelse for nogen. Det er ikke som om, at landets butikker ikke har forsøgt at minde én om den kommende højtid de sidste par måneder, men alligevel sidder jeg tilbage særdeles uforberedt.

De sidste par år har der her på siden kørt en julekalender gennem december måned, men i år er det ellers uudtømmelige springvand af idéer løbet tør. Jeg er simpelthen på bar bund, både med hvad jeg eventuelt skulle lave for at fejre julen og hvordan jeg skulle få tid til det.

Jeg beklager meget, erklærer mig hermed kreativt konkurs og mit eneste håb er, at julemanden ligger nogle idéer under træet den firetyvende, men på det tidspunkt er det selvfølgelig for sent… i mellemtiden er der et billede af en kattekilling fordi… det var bogstavelig talt, det eneste jeg kunne finde på.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.