Film Review,  Movies

Review | World War Z

På papiret virker idéen om en zombiefilm som en 200 million dollar Hollywood blockbuster, komplet med massive produktionsproblemer, flittig brug af computereffekter og en blodløs PG13 rating, som en af verdens dårligste påfund. Det syntes stik imod grundstenene af zombiegenren. Men til stor overraskelse får Brad Pitt, manuskriptforfatterne Matthew Carnahan og Drew Goddard og instruktøren Marc Forster det til at fungere, til tider med ganske fremragende resultater.

World War Z er en svær film at anmelde, da den er umådeligt ujævn, i en større grad end de fleste film. Der er en god håndfuld scener som grænser til det fantastiske. Scener fyldt med intensitet, truende uhygge, effektive effekter og solidt skuespil. Problemet ligger i, at bindevævet mellem disse scener er langt fra lige så interessant, intenst eller effektivt. Det er en skam, for der ligger en særdeles fremragende genrefilm gemt her, men den snubler et utal af gange på vejen og må nøjes med, blot at være solid underholdende.

world-war-z-1
Brad Pitt får besked om endnu flere re-shoots. (image credit: Paramount Pictures)

Jeg så det unrated cut på blu-ray og det er i min verden, den eneste der eksisterer. Der er ikke meget blod, men alene tanken om at der skulle være endnu mindre i den originale version, er skræmmende.

movies-7

Instruktør: Marc Forster  Forfatter: Matthew Michael Carnahan, Drew Goddard, Damon Lindelof, J. Michael Straczynski og Max Brooks  Medvirkende: Brad Pitt, Mireille Enos, James Badge Dale, Matthew Fox, Ruth Negga og David Morse  Udgivelsesår: 2013  Land: USA  Spilletid: 123 min

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.