Random

Knowledge Gained in August

Kalenderen og vejrudsigten siger begge, at augusts dage er talte og derfor virker det kun passende, at jeg kort gør op med nogle af de ting som jeg har lært i den forgangne måned.

– Det er lidt ligegyldigt, præcis hvor flot, imponerende og underholdende du laver din “store-robotter-mod-store-monstre” film, hvis din hovedrolleindehaver spiller af helvedes til. (Pacific Rim)

– Der er en hårfin grænse for, hvor meget man må lefle for sine fans, før det bare bliver desperat og kedeligt. (Star Trek into Darkness)

– Josh Duhamel (Transformers, Life as We Know It, Safe Haven) er rent faktisk ikke den værste skuespiller i verden, han skal bare have det rette materiale. (Scenic Route)

– Sandra Bullock og Melissa McCarthy kunne ubesværet stå i front af en 90er-agtig buddy-cop komedie, men man er nød til at skrive nogle bedre jokes. (The Heat)

Scary Movie 5 var, ganske som forventet, særdeles horribel, men det var ret overraskende at Marlon Wayans’ selvproducerede spoof faktisk var okay, til sammenligning. (Scary Movie 5 / A Haunted House)

– Mark Strong kunne sagtens spille Agent 47 i en Hitman reboot, selvom jeg ikke har lyst til at se flere reboots. (Welcome to the Punch)

– Det var tilsyneladende ikke et tilfælde, at sidste år bød på flere fremragende præstationer fra Matthew McConaughey, han fortsætter skam i år og sammenarbejdet med Jeff Nichols (Take Shelter) er kun en ekstra bonus. (Mud)

– Der er intet problem i at lave en komedie om to mænd som arbejder på en vej, men du er nød til at skrive sjov dialog. (Prince Avalanche)

– To hipsters kan godt lave en billig zombiefilm, uden at jeg hader den. (The Battery)

– Det er fuldstændig uforståeligt og vildt imponerende, at én mand står bag et så flot, velfungerende og komplekt spil som Dust. (Dust: An Elysian Tale XBLA)

– HTML-koder er ikke helt lige så irriterende, som først antaget. (Internet)

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.