Movie Night,  Movies

The Haunted Burt Wonderstone Movie

Inden man får set sig om, så er halvdelen af året gået og man fanger sig selv i at fundere over hvor tiden dog blev af. Der er skrevet alt for lidt her på siden, af forskellige tids- og humør-slugende grunde, men jeg arbejder på at gøre op med de manglende bogstaver. Jeg har dog stadig set en del film og vil derfor lige smide et par korte bemærkninger efter dem.

burt-wonderstone
Man skulle tro, at denne samling af komiske talenter garanterede grin, men det er ikke tilfældet (image credit: New Line Cinema)

I jagten på det glade sommerhumør, er der røget en håndfuld komedier på grillen, men vanen tro har der ikke været det store at råbe hurra for. The Incredible Burt Wonderstone bød på et setup fuld af muligheder og en rolleliste fyldt med komiske talenter (Steve Carell, Jim Carrey, Steve Buscemi, James Gandolfini og Alan Arkin), men filmen er tilfreds med at springe over hvor gærret er lavest, gå efter den dårligste humor og rent faktisk bruge ingen af de værdier, der er til rådighed.

movie-43
Richard Gere prøver desperat at huske, hvem han skylder penge og hvorfor. (image credit: Relativity Media)

Hvad de forskellige kendte skuespillere har gjort galt eller hvem de skylder penge, hvilket har resulteret i at de har sagt ja til at medvirke i Movie 43, er en gåde men det må have været slemt. Rollelisten (som består blandt andre af Hugh Jackman, Halle Berry, Emma Stone, Stephen Merchant, Kate Winslet, Dennis Quaid, Greg Kinnear, Liev Schreiber, Naomi Watts, Richard Gere, Justin Long, Terrence Howard, Kristen Bell og Elizabeth Banks) kan overtale nogle, men man skal ikke lade sig snyde, det er en af de værste film nogensinde. At kalde Movie 43 en film er måske også en smule overdrevet, det er en samling sketches af en sådan kaliber at det fårScary Movie til at virke som en geni-streg. Et eksempel på niveauet kunne være, at Hugh Jackman spiller en mand som har sine testikler siddende under hagen og hvad der så sker under hans blind date med Kate Winslet, i de rette hænder kunne det måske have været sjovt, men her er de lige så idiotisk som det lyder. Hvis man syntes det lyder sjovt, så er man da velkommen til at se filmen, men jeg hader dig allerede som person.

haunted-house
At Marlon Wayans laver bedre hjemmevideoer end Friedberg og Seltzer laver spoof-film, siger vist en del. (image credit: IM Global)

Apropos Scary Movie, så var Marlon Wayans tilsyneladende rimelig bitter over, at han ikke længere var en del af serien, så han har lavet sin egen spoof. Ironisk nok, så er A Haunted House bedre end alle Scary Movie efterfølgerne til sammen, for ikke at tale om de andre nymoderne spoof film såsom Vampires Suck, Disaster Movie og Meet the Spartans. Ikke fordi det siger så meget, men i det mindste så ved A Haunted House hvad den vil parodiere, holder fokus i stedet for at smide enhver tilfældig idiotisk idé på skærmen og så ser det faktisk ud som om Wayans har haft det sjovt. Tro mig, det er stadig fuldstændigt tåbeligt og noget af det laveste humor man kan komme i nærheden af, men sammenlignet med konkurrenterne, så er det acceptabelt.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.