GaGa's Gratuitous Asian Gaming

Madness Returns

Jeg har forsøgt at skrive et par filmanmeldelser i løbet af dagen, men uden det store held. Jeg er stødt på en mur, min hjerne gider simpelthen ikke at kigge på kedelige bogstaver lige nu og den er begyndt at gøre oprør. Fokus svinger, tankerne tager på eventyr og kommer der altså ikke mange anmeldelser ud af, så jeg har besluttet mig for at gøre noget ved det. Jeg har valgt at bekæmpe kedsomligheden og samtidig straffe hjernen tilbage på sin plads ved endnu engang, at dykke ned i den sindssyge verden som er den japanske spilindustri. Jeg lærte i skolen, at minus og minus giver plus, så min hjernes manglende fokus og de japanske spils hyperaktive mangel på fokus, må garanterer gevinst. Det er et forsøg som kun kan ende i succes og håbet er at jeg er tilbage ved filmanmeldelserne når weekenden er ovre. Man kan, lige som sidste gang, følge missionen live på twitter under hashtaget GaGaGaG2 og jeg vil også skrive nogle opdateringer herinde.

 

No More Heroes: Heroes’ Paradise
Suda 51 står højt på listen over skøre japansk spilskabere og hans spil var også med sidste gang, men jeg har endnu ikke stiftet bekendskab med Travis Touchdown og No More Heroes serien, så det skal der gøres noget ved. Heroes’ Paradise er et HD remix af de to Wii spil som jeg desværre aldrig fik spillet, men min Playstation står klar med redningen.

Dark Souls
Jeg har frygtet Dark Souls (og det tidligere Demon’s Souls) lige siden de udkom, mest på grund af den voldsomme sværhedsgrad og spillets rogue-like struktur, men jeg har langsomt kæmpet min mod til og er nu klar til at modtage udfordringen. Jeg er bange, men klar.

Dead or Alive 5
Man kunne måske spørge sig selv, hvad et kampspil laver på denne liste, men jeg kan forvisse folk om at der er mere til Dead or Alive end bare tøser med store bryster, der er også en helt igennem tåbelig historie og jeg glæder mig til at se den (det med brysterne er også ok).

 

Siren: Blood Curse
Jeg har godt lide genren survival horror, men der laves bare ikke så mange af den slags mere, men så kom jeg i tanke om, at jeg købte Siren: Blood Curse på udgivelsesdagen men aldrig fik det spillet, så når mørket falder er jeg klar til at blive skræmt.

Tokyo Jungle
Jeg har spillet og anmeldt Tokyo Jungle, men nu har jeg købt alt downloadable content til spillet (som inkluderer blandt andet en robot og en kontorarbejder) og jeg er klar til endnu en tur til dommedag i Japan.

Deadly Premonition
Man kan selvfølgelig også tage tilbage til Deadly Premonition og flere skøre eventyr med Agent York og Zach.

Hvis det ikke er nok og der er tid til overs, så har jeg masser af craziness på harddisken. Samlingen tilbyder spil som Double Dragon Neon, Rock of Ages, Dark Mist, Zeno Clash og Rise of Nightmares. Hvis alt andet fejler, så har Bishi Bashi craziness nok til 10 spil.

Jeg beder folk om at bære over med mit descent into darkness, følge med hvis man har lyst og ellers vender det normale filmorienterede content formentlig tilbage på mandag.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.