2012,  Best Ofs

2012: Best Comedy

Runners-Up: The Muppets, 21 Jump Street, Ted og Seeking a Friend for the End of the World

Det siges, at latter er sundt. Hvis det er tilfældet, burde der så ikke være nogen, der skulle gøre noget ved den syndflod af sundhedsskadelige komedier som strømmer ud af fra Hollywood. Den overordnede kvalitet er meget værre i komedier end i nogen anden genre (måske med undtagelse af dansk animation) men humor er selvfølgelig individuelt og svært at diskuterer, det er kvalitet bare ikke. For at se præcis hvor slemt det står til, så kan man jo bare prøve at tælle hvor mange komedier der var blandt årets ti værste film og ikke et ondt ord om de fem nominerede, men jeg ville have overvældende svært ved at finde bare én mere til denne kategori.

Men tilbage til det positive. The Muppets’ comeback var en kæmpe succes, Seth MacFarlane viste med Ted at han kunne lave mere end bare elendige Family Guy afsnit, 21 Jump Street gav os en filmatisering af en tv-serie som rent faktisk fungerede og Seeking a Friend for the End of the World beviste, at jordens undergang ikke behøver at være deprimerende. Safety Not Guaranteed var dog den lille indie-komedie der charmerede min lattermuskler ud af deres Hollywood-tvungne hi. Det interessante setup om en fyr der søger en ledsager til at rejse i tiden med og journalisterne som prøver at finde ud af om manden taler sandt eller bare er skør, bliver bakket op af et velskreven manuskript, finurlig humor og gode skuespillere.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.