2012,  Best Ofs

2012: The CrazyCage Award

Runners-Up: Nicolas Cage (Ghost Rider: Spirit of Vengeance), John Cusack (The Raven), Matthew McConaughey (Killer Joe) og Guy Pearce (Lawless)

2012 var året, hvor vi her på siden fejrede den første årlige CrazyCage dag, så det er kun passende at der også bliver lavet en kategori for bedste psykopatiske overspil dedikeret til vores alle sammens favorit galning Nicolas Cage. Men ironisk nok, og i bedste uheldige Nicolas Cage stil, så er det rent faktisk slet ikke ham som vinder den første titel skabt i hans ære. Cage var uden tvivl pænt crazy i Ghost Rider: Spirit of Vengeance, men desværre var han også pænt kedelig når der skulle fortælles historie. John Cusack lavede sin bedste Cage impersonation i rollen som Edgar Allan Poe i The Raven. Matthew McConaughey var stjernepsykopatisk i titelrollen som Killer Joe og Guy Pearce satte en ære i, at være så klam som muligt i Lawless.

Men den første CrazyCage Award går til Michael Shannon i rollen som den forstyrede og noget utilregnelig politimand, Bobby Monday, i cykel-actionfilmen Premium Rush. David Koepp’s livlige actiondrama om et cykelbud som får en forkert pakke og pludselig bliver jagtet af en gal politimand, burde ha’ været en af de mest ligegyldige film nogensinde, men i stedet var den overraskende underholdende og en stor del af æren for dette, ligger i Michael Shannons maniske overspil. Så titlen går til Shannon, beklager Nicolas Cage, bedre held næste år, jeg ved at du har det i dig.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.