GaGa Says,  Movies

It’s X-Mas, Yo! Part IV: A New Hope

Sidste jul lød det sådan: Jeg har besluttet mig for, at jeg simpelthen ikke har kræfterne til at slippe væk fra dette horrible slangudtryk, så derfor omfavner jeg det med begge mine arme og fuldender hermed den snart-legendariske “It’s X-Mas, Yo!” trilogi.Det hele var afsluttet og det var sådan set ikke nødvendigt at vende tilbage, men i bedste Hollywood-stil udvider og forlænger jeg trilogien, i stedet for at finde på noget nyt. Det er jo det som folket vil have, nye påfund er håbløst overvurderet.

arthur-christmas-x-mas

I frygt for at afsløre det hele med det samme, ved allerede i anmeldelsens første linje, at fortælle om filmen er god eller dårlig og derved gøre resten af teksten lettere overflødig, så kan jeg altså bare ikke holde overraskelsen og juleglæden tilbage. Sidste år kom det som noget af en overraskelse, at man fik en kvalitetsfilm i julens ånd og så var det endda en finsk en af slagsen. Rare Exports var en anderledes og meget speciel julefilm og den var et friskt pust, i en genre der havde desperat brug for det, men egnet til fremvisning for alle børnene samlet foran fjernsynet var den ikke. Derfor er det en fornøjelse, at kunne sige at der ikke blot en ny god julefilm, det er også en som hele familien kan nyde.

Arthur Christmas er en hyggelig og morsom familiefilm med en sød historie, gode karakterer og en flot billedside. Aardman Studios (Wallace & Gromit, Flushed Away, Pirates!) har altid haft en udsøgt humoristisk sans og det er en fryd, i forhold til den letkøbte humor der normalt er i film for børn. [8]

Sæt filmen på, nyd den sammen med familien og god jul.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.