GaGa Says

All Your Christmas… Day 8

Min gamle Playstation One var selvfølgelig ikke kun en Final Fantasy VII maskine, der blev også spillet andre spil hist og her. Der blev eksempelvis leget med trekanter, mens man prøvede at forstille sig at de var toptrænede atleter i Konami’s Track & Field og budt op til drabelig samurai-duel i Bushido Blade. Men baseret rent på den samlede spilletid så er der kun et spil som kan nå Final Fantasy VII til sokkeholderne og det er det originale Need for Speed.

Road & Track presents The Need for Speed leverede uovertruffen grafik og fartfornemmelse for sin tid. Dengang var der jo ikke noget online og fancy leaderboards på konsollerne i stuerne, så der blev pænt skrevet side op og side ned med løbstider, så vi kunne konkurrere med hinanden. Need for Speed markerer sig dog i min spilhistorie, af to helt specielle grunde. Det var bogstaveligt talt umuligt at se lyserøde biler, formentlig på grund af måden at grafikken blev genereret på, men på den anden side, hvor mange lyserøde biler ser du i virkeligheden?

Spillet havde selvfølgelig, lige som de fleste andre computerspil, sit helt eget soundtrack, men det havde stort ingen betydning for mig. 90 % af den spilletid Need for Speed fik i mit hjem, var til et bestemt nummer. Det var et instrumentalt nummer under titlen Scud med masser af hegn og støj. Som lidt ekstra pinsel her i juletiden, har jeg vedhæftet nummeret i en youtube-video.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.