GaGa's Netflix Guide

Good, Dark and All Made of Iron

Sidder man dybt i lænestolen og nyder at det endelig er blevet weekend, men ikke helt kan finde ud af hvad man skal se på flimmerkassen. De danske tv-kanaler er ikke megen hjælp og derfor træder jeg glædeligt til. Jeg har udvalgt et par film fra Netflix’s store bagkatalog i et forsøg på, at gøre ens filmkiggeri til weekends højdepunkt og ikke blot endnu en af de ting, som man brokker sig over til kollegaerne på mandag. Der er udvalgt en film for hele familien, en som kan tilfredsstille hunkønet og en til herskabet, så alle bliver imødeset.

Brad Bird’s fantastiske The Iron Giant [9/10] er børnevenlig magi af den bedste skuffe. Det er god gammeldags tegnefilm med humor og eventyr, en fortryllende historie og så er det endda Vin Diesel, der ligger stemme til den store venlige robot. Miguel Arteta’s The Good Girl [9/10] er en af de mest oversete romantiske komedier i nyere tid. Jennifer Aniston, Jake Gyllenhaal og John C. Reilly står i front for en charmerende, sjov og gribende kærlighedshistorie, af den slags der bliver lavet alt for sjældent. Som rosinen i pølseenden, anbefaler jeg Alex Proyas’ sublime science fiction film Dark City [9/10] med Rufus Sewell, Kiefer Sutherland og Jennifer Connelly på rollelisten. Det er kreativ, skræmmende og visuelt imponerende fortælling med godt skuespil fra alle parter.

Det var alt for denne gang, så kom igang med filmkiggeriet og vi ses i næste uge.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.