Anti-Hollywood,  Film Review,  Movies

Review | Apocalypse Meow aka Cat Shit One

Alle historier er fortalt før, men stop mig, hvis du har hørt denne: To kanin-kammerater, Botasky og Packy, er sendt på en overvågelses-mission af militæret. En gruppe af dromedar-terrorister har taget et dværgkaniner som gidsler og det ser ud til at deres levetid er ved at blive voldsomt forkortet. Botasky forsøger at kalde efter hjælp, men der er ingen i nærheden og de to kanin-soldater er nød til at tage situationen i egne poter.

Ok, det er langtfra en ny historie, det er faktisk en standart militær-actionfilm, hvor det bare er talende kaniner der skyder dromedarer i ansigtet. Hvis man ikke forstår hvor vigtigt det er, så gentager jeg lige den sætning; Det er talende kaniner der skyder dromedarer i ansigtet!… med guns!

Denne kortfilm er baseret på manga’en, Apocalypse Meow og det var intentionen, at lave en hel animeret serie på nettet, men det ser ikke ud til at der lavet flere. Hvilket er synd, fordi det er ofte utrolig flot og der kunne med garanti fortælles mange sjove historier i dette univers. Hvis ikke andet, så har jeg i det mindste fået 22 minutters underholdning ud af det, men har fået blod på tanden efter mere.

Hvad har jeg lært om det pågældende land? Du kan slippe afsted med racisme, hvis man bare har talende kaniner.

Hvad kan Hollywood lære? Hey Michael Bay, hvad med kaniner i stedet for de der dumme skuespillere som du bruger i dine film?

Instruktør: Kazuya Sasahara  Forfatter: Kazuya Sasahara  Medvirkende: Satoshi Hino og Hiroshi Tsuchida  Udgivelsesår: 2009  Land: Japan  Spilletid: 22 min

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.