Movie Night,  Movies

Spiderman, Home with the Kids

THE AMAZING SPIDERMAN
Jeg føler mig særdeles splittet, efter at jeg har set den nyeste Spiderman film. På den side, var jeg underholdt hele vejen af humoren, karaktererne og actionscenerne, men på den anden side slap den kvælende følelse af deja vu mig aldrig. Denne reboot / reimagining kommer simpelthen bare for hurtigt efter Sam Raimis Spiderman film, uden at bringe specielt meget nyt med sig. Reklamekampagnens stort opsatte “Untold Story” er ingen steder at finde og det virker som om, at det er klippet ud for at blive brugt i den uundgåelige sequel.

Overordnet set, kan jeg bedre lide The Amazing Spiderman end Raimis version. Karaktererne og skuespillerne er meget bedre, Andrew Garfield er perfekt som Peter Parker og han besidder den fornødne sarkastiske tone til den Spiderman som man kender fra tegneserierne. Emma Stone er dødcharmerende, som altid og hendes kemi med Garfield er mærkbar, hvilket er altafgørende i Marc Webbs Spiderman historie som fokuserer mere på deres forhold. Denis Leary, Martin Sheen, Sally Field og Rhys Ifans skinner også igennem i mindre roller. Actionscenerne og effekterne er gode, men jeg er bare ikke sikker på, at det er grundlag nok til at forstælle den samme historie igen. [7]

THE FP
Det er ikke noget nyt, at film blander forskellige genrer og stilarter sammen, men The FP stopper ikke med noget så simpelt. Den tager grundstrukturen fra film som Bloodsport og ser det igennem et par futuristiske og gadesmarte solbriller fra 80’erne. Det bliver så krydret med et raves narkorus, Dance Dance Revolution kampe til døden og en skovlfuld latterlige slangord, som udført af en kriseramt amatør-teatertrup. Jeg er udmærket klar over, at de fleste vil på filmen og erklære det noget af det dårligste nogensinde, men jeg syntes det var sjovt og jeg er glad for at sådan noget også bliver lavet. [6]

JEFF, WHO LIVES AT HOME
Mumble-core er den lettere irriterende label, der bliver smidt på den undergenre af dramakomedier, som brødrenes Duplass laver. Det dækker egentlig bare over en mere realistisk tone, hvor karakterenes sætninger ofte flyder ind over hinanden, hvilket giver et naturligt flow, idet folk også har den irriterende vane at afbryde i virkeligheden. Efter Humpday, The Puffy Chair, Cyrus og nu Jeff, Who Lives at Home, er det tydeligt at Duplass brødrene er nogle af de bedste til det de laver. Filmen er en gribende og yderst velspillet familiedrama med god humoristisk sans. [8]

FRIENDS WITH KIDS
En voksen romantisk komedie med nogle af de bedste komiske skuespillere for tiden. Adam Scott, Kristen Wiig, Chris O’Dowd, Maya Rudolph og Jennifer Westfeldt er alle rigtig gode og selv om jeg er et godt stykke udenfor målgruppen, var der stadig masser af grine af. Hvis man er i målgruppen, 30’erne med børn, er det et must-see. [7]

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.