2011,  Best Ofs

MMXi: Best Drama

Runners-Up: Moneyball, Warrior, The Sunset Limited og The Ides of March

I 2011 blev der fundet drama og interessante historier de mest uventede steder, eksempelvis bag rattet af en bil, på baseball-banen eller ved et gammelt køkkenbord.

Kombinationen af baseball og matematik virker måske ikke spændende, men takket være et velskrevet manuskript og solide skuespillerpræstationer blev frygten for kedsomlighed gjort til skamme i Moneyball. Vi bliver sporten i Warrior, et karakterdreven drama om to brødre der ender med at deltage i den samme MMA-turnering. Fremragende skuespil og brutale slåskampe gjorde det til en oplevelse man ikke burde være foruden.

The Ides of March var fyldt med talent i topklasse. George Clooney, Ryan Gosling, Philip Seymour Hoffman og Paul Giamatti udgjorde et af årets bedste ensemble-casts og intelligent dialog sikrede politisk drama af prisværdig kvalitet. The Sunset Limited var af en meget mindre skala, den fokuserer på to mennesker omkring et køkkenbord, men det gjorde den ikke mindre intelligent eller velspillet. Samuel L. Jackson og Tommy Lee Jones bærer med lethed et tungt emne og hele filmen i sig selv.

Jeg elskede Nikolas Winding Refns sublime Drive og jeg syntes det er en skam, at den næsten blev fuldstændigt ignoreret i årets Oscar-nomineringer. Den stilrene, målrettede og nærmest meditative fokus der var at finde i alle aspekter af filmen, burde nydes og værdsættes, især hvis man elsker film.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.