2011,  Best Ofs

MMXi: Best Supporting Actor

Runners-Up: Robert Duvall (Get Low), Nick Nolte (Warrior), Joseph Gordon-Levitt (Hesher) og Colin Farrell (Fright Night)

Der var mange solide støttepræstationer sidste år, flere af dem hævede ellers middelmådige film til noget der var værd at se. Jeg havde ingen problemer med at sætte mig ind i Robert Duvalls rolle i Get Low, i det at han spiller en gammel bitter mand. Han gør det til gengæld så perfekt, at jeg kun kan drømme om at blive sådan, når jeg engang bliver voksen. Indtil den dag oprinder, kan jeg glæde mig over, at jeg i det mindste ikke er så forstyrret og følelsesmæssigt ødelagt som Hesher, spillet af Joseph Gordon-Levitt, i filmen af samme navn. Filmen er i sig selv ikke det stærkeste indie-drama, men JGLs præstation alene gjorde den til en seværdig film.

Jeg var ikke den største fan af genindspilningen af 80’er klassikeren Fright Night. Jeg syntes den var sjov, men havde mange problemer, Colin Farrells dejligt onde portræt af nabo-vampyren var dog fantastisk. Under den grove og slidte stemme leverer Nick Nolte en hjerteskærende præstation i Warrior, den står i min bog som en af de bedste i hele hans karriere.

Gode gamle Albert Brooks bar skræmmende intensitet og indebrændt brutalitet under en rolig overflade i rollen som Bernie Rose i Drive. Det er en mand som man bestemt ikke vil være uvenner med og det kan i stor grad tilskrives Brooks’ overbevisende præstation.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.