GaGa Says

On the Twenty-Third Day of Christmas…

Nu er vi ved at nå til enden på denne julekalender og når jeg ser tilbage på de ting, som jeg har anbefalet, fortryder jeg kun 3 ting: De er ikke altid blevet postet i god tid, jeg har kun set traileren til G. I. Joe: Retaliation 437 gange og der har ikke været mange ting i andre sprog end engelsk. Derfor vil jeg skynde mig at rette op på en af de ting, inden det er helt for sent. Korea er indenfor kort tid blevet et af mine favorit filmlande og der bliver p.t. lavet flere originale og kreative film i Korea, i forhold til den samlede produktion, end noget andet sted. En af de film som var grobund for min øgede interesse i landets filmindustri, var Bong Joon-Hos sublime The Host. Normalt er monsterfilm underholdende, men lettere uintelligente og simple actionfilm, sådan er det ikke med The Host. Der er masser af lag under overfladen i denne fortælling om menneskets forurening, en by under angreb og en familie i krise, tilsat en lille mængde af slap-stick humor og samlet med en monsterfilm som ramme. Det betyder dog ikke at monsteret er ligegyldigt eller kedeligt, slet ikke, for mig er det blandt filmhistoriens bedste monstre. Så sæt julemusikken på pause og tag en chance med en helt igennem anderledes filmoplevelse.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.