Movie Night,  Movies,  Nights of Horror

Splintered Ruins

Stop mig, hvis du hørt dette før: En gruppe unge er ude at rejse, de fester og er glade. De tager på en udflugt, men forlader den almindelige rute og pludselig står de ansigt til ansigt med døden…dam dam DAAAM! Det er en historie som er fortalt tusinde gange før i alverdens horrorfilm, men hvis den bliver godt fortalt, er det en historie man sagtens kan høre igen.

The Ruins er godt spillet, flot filmet, uhyggelig og så viser den andre film, som eksempelvis Saw serien, hvordan alt det blodige skal håndteres. Filmen lever noget af det mest effektive og helt igennem modbydelige gore, som jeg har set i lang tid. Det er sjældent at jeg føler ubehag ved en films effekter, men her er det bare så motherfucking klamt. En stor del af det, skyldes selvfølgelig at det er fremragende lavet, men også fordi at det er en del af historien og ikke kun er til for at chokkere. Hvis man har nerverne til det, syntes jeg at man skal opsøge The Ruins med det samme. [8]

Splinter er en god, intens lille horrorfilm med gode præstationer. Filmen bliver desværre hæmmet af sit lave budget, som de har forsøgt at skjule med et ustyrligt kamera og lynhurtige klip. Det er en underholdende film, men den er lidt frustrerende at se på. [7]

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.