Film Review,  Movies,  Nights of Horror

Review | The Ward

Wes Craven er dog ikke den eneste, som er kommet ud på et sidespor, John Carpenter vil også have en del af “hovsa, nu er jeg lige pludselig blevet talentløs”-kagen. Carpenter er manden bag klassikere som Halloween, The Thing, The Fog, Escape from New York og Assault on Presinct 13. I de sidste to årtier har han ikke lavet andet end at tilsvine hans ry som en Master of Horror med elendige film som Vampires, Ghosts of Mars, Village of the Damned, Escape from LA og med The Ward har han virkelig nået bunden.

The Ward er den anden film i år, som formår at besudle det gyldne koncept af et sindssyg-hospital fyldt med lækre damer. Den er dræbende kedelig, tynget af klichéer, elendigt skuespil og den latterlige twist-ending efterlod mig på grænsen til et raserianfald, som mit fjernsyn sikkert ikke havde overlevet. Seriøst, hvad er det med gyserfilm og stupide slutninger? Kan vi ikke godt stoppe det øjeblikligt, det er hverken skræmmende eller sjovt.

Så kender man Nights of Horror igen, to elendige film som ødelægger min tro på to af de største genre-instruktører, men heldigvis har jeg fundet en kur mod alt det dystre mørke. Den er gul, blød og venter på mig for enden af mørket.

Instruktør: John Carpenter  Forfatter: Michael Rasmussen, Shawn Rasmussen  Medvirkende: Amber Heard, Danielle Panabaker, Jared Harris, Laura-Leigh og Lyndsy Fonseca  Udgivelsesår: 2010  Land: USA  Spilletid: 93 min

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.