Love / Hate,  Movies

10 Things I Hate About You: Zookeeper

Adam Sandlers nye skændsel mod filmindustrien og god smag generelt, Zookeeper, fortjener ikke en anmeldelse og jeg har heller ikke lyst at skrive en. Derfor har jeg valgt at skrive 10 ting som jeg hader ved Kevin James, de talende dyr og en totalt humorforladt komedie.

1. Kevin James er en stor fed taber. Det gør ham ikke sjov, det gør ham bare til en stor fed taber.

2. Det er langt mere sandssynligt, at dyrene i den zoologiske have begynder at tale end at både Leslie Bibb og Rosario Dawson vil komme kærester med Kevin James.

3. Hvis man laver en film, hvor der er masser af talende dyr, ville det være positivt hvis effekterne havde været tilnærmelsesvis overbevisende. En gut i et gorrilakostume er ikke en god idé.

4. Nogle burde sætte en kæp i hjulet på Adam Sandlers produktionsfirma, Happy Madison, fordi så længe at hans film tjener nemme penge, er der ikke nogen grund til at bruge nogen form for talent. Sandler har lavet gode og sjove film, så som Punch Drunk Love, Reign over Me og Funny People, men hvis film som Grown Ups, Zookeeper, Just Go with It og Jack and Jill tjener penge, har han rent faktisk ingen grund til at gøre en indsats i hans projekter.

5. Det er gået hen og blevet en hel tendens i nye komedier, at hovedpersonerne er modbydelige og frastødende mennesker, som man umuligt kan holde med. Det er blandt andet tilfældet i Just Go with It, Hall Pass og Life as We Know It. I Zookeeper er Kevin James en ussel tåbe uden rygrad og Leslie Bibb er en møg-luder. Den eneste som er tilnærmelsesvis ok, er Rosario Dawson og det er mest fordi hun er Rosario Dawson.

6. Romantiske komedier er ofte plaget af klichéer, men der burde være grænser for hvor forudsigelig man laver en film. Zookeeper overrasker kun ved hvor lidt det overrasker.

7. Det er en fordel, hvis mindst halvdelen af dine jokes fungerer i en komedie. Zookeepers samlede antal af sjove jokes er nul.

8. Klassisk komedie fejl: Hvis fraklippene, efter filmen er slut, er sjovere end hele filmen, så gør man det forkert.

9. Når man vælger stemmeskuespillerer til sin film, så burde man gå udenom nogle af verdens mest irriterende stemmer. Det vil sige, lad vær med at ansætte Cher og det hjælpe ikke at sætte en af hendes elendige sange på rulleteksterne.

10. Falsk sollys får ikke scenerne til at se glade ud, men derimod ser de billige og amatøragtige ud.

Det siger ikke så meget, men Zookeeper er i det mindste bedre end Furry Vengeance.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.