Film Review,  Movies

Review | The Adjustment Bureau

Man kan være kold og kynisk, og kalde The Adjustment Bureau for Inception for romantikere. Det ville dog ikke være fair for nogle af parterne, men det ville heller ikke være helt forkert. Man kunne endda være så fræk, at argumentere for at det slet ikke er en science fiction film, men derimod en skæbnehistorie eller divine intervention (¤ jeg ved godt at der findes et dansk ord for det, men jeg kan bedre lide lyden af det der.)

Det er underordnet hvad man ender med at kalde den, det er en spændende, velspillet og kompetent udført thriller. Matt Damon og Emily Blunt indleverer kvalitets-præstationer i de to hovedroller, men også Anthony Mackie (The Hurt Locker, We are Marshall) og John Slattery (Mad Men, Reservation Road) er fremragende, som de to agenter der i skjul skal verdenen på rette spor. The Adjustment Bureau ligger sig solidt i den positive ende af listen over gode film, baseret på Philip K. Dick historier. En liste som indeholder film som Minority Report, Scanner Darkly, Total Recall og ikke mindst Blade Runner.

The Adjustment Bureau er et sjældent syn, en science fiction film som ens bedre halvdel også kan sætte pris på.

Instruktør: George Nolfi  Forfatter: George Nolfi, Phillip K. Dick  Medvirkende: Matt Damon, Emily Blunt, Anthony Mackie, John Slattery, Michael Kelly, Laura Kenley og Terence Stamp  Udgivelsesår: 2011  Land: USA  Spilletid: 112min

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.