Film Review,  Movies

Review | Priest

Scott Charles Stewart stormede, i starten af 2009, ind på filmscenen med den religiøse actionfilm Legion. Filmen havde en fantastisk plakat og et godt koncept, men det færdige produkt var en ganske horribel film, med forfærdeligt skuespil og dødfødte actionscener. Nu genforenes han med Paul Bettany og gentager næsten bedriften.

Det er muligt at Scott Charles Stewart har studeret film, men det er højst sandsynligt ikke på en filmskole hvor man rent faktisk lærer om ting som konstruktion, teknik eller fortællestil. Det er snarere et spørgsmål om, at han har set en masse film og følt at det har gjort ham i stand til selv at instruere en. Det er dog ikke tilfældet.

Priest er alle film før den. Der er ikke en eneste original idé, frisk dialog eller underholdende actionscene at finde noget sted i filmen. Det er kliché, i den reneste form. Det er så tæt man menneskeligt kan komme på kreativ bankerot, inden man begynder at lave film for The Asylum.

Filmen kan dårligt sætte en fod forkert, før den er faldet af andre grunde. Det starter slemt, med en elendig tegnefilmsekvens, en ting som ikke har virket for nogen film siden Kill Bill, så det kunne være rart hvis folk holdte op med at forsøge at kopiere det. Det bliver ikke meget bedre som filmen skrider fremad. Paul Bettany er omgivet af dårlige skuespillere som Cam Gigandet (Burlesque, The Roommate) og Maggie Q (The King of Fighters, Live Free or Die Hard), manuskriptet får én til at krumme tær og filmen bliver, værst af alt, aldrig underholdende.

Af filmens meget få lyspunkter, kan man nævne lækkert overspil fra Karl Urban og nogle til tider udmærkede computereffekter. Det er dog ikke nok til at ændre nogens holdning. Men hvis man skal se lidt positivt på det, så kan man sige at hvis Scott Charles Stewart forsætter på denne måde, så kan det være at han laver en middelmådig film næste gang.

Kan ikke anbefales, man skulle hellere holde sig i dagslyset.

Instruktør: Scott Charles Stewart  Forfatter: Cory Goodman, Min-Woo Hyung  Medvirkende: Paul Bettany, Maggie Q, Karl Urban, Cam Gigandet, Christopher Plummer, Lily Collins, Stephen Moyer, Brad Dourif og Mädchen Amick  Udgivelsesår: 2011  Land: USA  Spilletid: 87 min

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.