Random

Starlight: John Turturro

Efter de sidste par ugers store portioner af Transformers, syntes jeg at det er på sin plads at minde om, at den alsidige og dygtige skuespiller John Turturro har lavet mange bedre ting i sin karriere.

De sidste par år har han slappet af i Michael Bay film og flere gange arbejdet sammen med vennen Adam Sandler. Turturro er uden tvivl det bedste i Sandlers Mr. Deeds, Anger Management og You Don’t Mess with the Zohan, men man skylder sig selv at dykke ned i hans store bagkatalog af klassiske film.

Han har lavet fremragende film, så som Illuminata, Cradle Will Rock og Fear X, men han er nok bedst kendt for hans lange samarbejde med Coen brødrene. Den sublime gangster-film Miller’s Crossing, rollen som Jesus Quintana i The Big Lebowski og Robert Redfords spændende drama Quiz Show, kan med sikkerhed skylde den dårlige smag af Transformers ud af ens mund.

Jesus Quintana: Let me tell you something, pendejo. You pull any of your crazy shit with us, you flash a piece out on the lanes, I’ll take it away from you, stick it up your ass and pull the fucking trigger ’til it goes “click.”

The Dude: Jesus!

Jesus Quintana: You said it, man. Nobody fucks with the Jesus.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.