GaGa Says

Starlight: Liev Schreiber

Denne anden Star of the Week forsætter i ånden af den første, med endnu et kendt ansigt fra Scream-serien. Liev Schreiber får 5 sekunders screentime i den første Scream og alligevel er han filmens bedste skuespiller. Han er hurtigt blevet en af mine favorit-skuespillere, fordi han er utrolig dygtig og alsidig, han kan få stort set alt til at virke troværdigt. Om det er den rastløse familiefar i Every Day eller hemmelig agent i Salt. Ja, han er for den sags skyld også god som Sabretooth i X-Men Origins: Wolverine, også selvom resten af filmen ikke er specielt fantastisk. Andre nævneværdige film inkluderer The Sum of All Fears, The Hurricane, The Manchurian Candidate, Phantoms og Walking & Talking.

Hans to bedste film, som jeg kun kan anbefale at man ser, er Greg Mottolas (Paul, Suberbad og Adventureland) fremragende indie-komedie The Daytrippers og HBO-filmen RKO 281, hvor han spiller Orson Welles.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.