Good News / Bad News,  News

A Good News / Bad News Thing

Jeg har atter gennemsøgt nettet og samlet en håndfuld gode og dårlige nyheder fra filmverdenen.

The Good

The Death of Motion Capture Movies?
Efter at den nyudgivende motion capture film Mars Needs Moms tjente under 10 millioner dollars på sin åbningsweekend i mod et budget på 150 millioner, har Disney trukket finanseringen til en motion capture remake af Yellow Submarine tilbage. Dette kunne tyde på en ende på motion capture film og hurra for det. Det lyder kynisk men efter at Robert Zemeckis har lavet film som The Polar Express, Beowulf og Christmas Carol med denne teknologi, kommer jeg ikke til at savne denne creepy stil hvis den helt forsvinder. Der er dog stadig tilbage at se hvordan Steven Spielbergs Tintin klarer sig til sommer.

Silent Hill: Revelations Casting
Christophe Gans’ (Brotherhood of the Wolf, Crying Freeman) Silent Hill var, efter min mening, den bedste filmatisering af et computer-spil og nu kommer der en efterfølger. Silent Hill: Revelations bliver instrueret af Michael J. Bassett (Solomon Kane, Deathwatch) og udkommer i 3D, så derfor var forhåbningerne lave, men nu forlyder det at Radha Mitchell, Sean Bean og Deborah Kara Unger vender tilbage, så måske er der lys forude.

Daredevil / Tomb Raider Reboot
Jeg er normalt ikke for de uendelige reboots som Hollywood sætter i gang, men nu når det ikke ser ud som at de stopper lige forløbig, så er både Daredevil og Tomb Raider film der burde kunne gøres bedre. Den nye Daredevil bliver instrueret af David Slade (Hard Candy, 30 Days of Night) og har endnu ikke castet en skuespiller i rollen som Matt Murdock / Daredevil. Mine forslag ville være Josh Hutcherson (Bridge to Terabithia, Kids are All Right), Zac Efron (High School Musical, 17 Again) eller Joseph Gordon-Levittt (Inception, Killshot). Med henblik på hvem jeg gerne ville se i rollen som Lara Croft / Tomb Raider kunne Emily Blunt (Adjustment Bureau, Wolf Man), Christina Hendricks (Mad Men) eller Rhona Mitra (Doomsday, Boston Legal) være interessante.

Horns / Hunger Games / The Dark Knight Rises Casting
I andre casting news er flere gode skuespillere blevet tilføjet til potentielt fantastiske film. Stephen Kings søn, Joe Hill, får sin supernatural thriller Horns, om en mand som begynder at få horn i panden, filmatiseret med Shia LeBeouf i hovedrollen. Den kritikerroste Hunger Games bliver filmatiseret med Jennifer Lawrence (Winter’s Bone) i hovedrollen. Sidst men ikke mindst, har GaGa The Movies’ favorit Joseph Gordon-Levitt endelig skrevet under på kontrakten og slutter sig til en allerede fremragende rolleliste (Christian Bale, Morgan Freeman, Gary Oldman, Anne Hathaway, Tom Hardy og Michael Caine) på Christopher Nolans The Dark Knight Rises.

The Bad

At the Mountains of Madness Cancelled?
Guillermo Del Toros filmatisering af Lovecrafts At the Mountains of Madness er tidligere blevet nævnt i denne sektion, bare på den anden side af skalaen, men nu er produktionen i alvorlige problemer. Del Toro pitchede hans 150 millioner dollars R-rated horror vision til Universal og studiet gik straks på bagbenene, de var ikke villige til at investerer så mange penge i en R-rated film. Filmen er ikke helt død endnu, men det ser ikke godt ud og Del Toro går i stedet i gang med monsterfilmen Pacific Rim.

Darren Aronofsky Drops Wolverine
Det var nærmest uundgåligt men man var jo alligevel naiv nok til at hoppe på nyheden om at Darren Aronofsky (Requiem for a Dream, The Wrestler, Black Swan) skulle instruere Wolverine. Aronofsky er blevet kendt for at være knyttet til forskellige projekter for senere at forlade dem og dette gør sig nu også gældende for Wolverine. Nu kan man bare sidde og vente på at der bliver sat en eller anden ligegyldig action-instruktør på filmen.

Michael Bay says Transformers 2 Sucked
Transformers: Revenge of the Fallen var en enorm 250 millioner dollars bunke lort og nu har Michael Bay langt om længe været ude og anerkende at den var noget skrammel, men hvorfor er dette så under de dårlige nyheder? Er det ikke det man har ventet på? Jo, men problemet er at lige efter at han havde sagt den sætning, gik han videre og gav manuskript-forfatterne og deres strejke skylden. Det er muligt at strejken bærer en del af skylden men det var stadig Bay der “lavede” filmen og idiotien dækker meget mere end manuskriptet. Plus han siger det jo også kun for at få folk til at gå i biografen for at se Transformers: The Dark of the Moon.

Charlie Sheen
’nuff said!

The Broken

Nordisk Film og Drive Angry
Jeg har ikke meget til overs for den nye 3D teknologi. Det er ikke meget mere end en irriterende gimmick og meget få film har formået at bruge det til noget interessant. Den eneste 3D-film som jeg så frem til var Drive Angry, men efter elendig indtjening i USA, har Nordisk Film taget den af plakaten i de danske biografer. Hvis man ikke ved hvad Drive Angry er, så tillad mig at sælge den til dig med en enkelt sætning: Det er en over-the-top hævnfilm hvor Nicolas Cage bryder ud af helvede for at redde Amber Heard og William Fichtner bliver sendt som en af helvedes soldater for at stoppe ham, alt sammen i glorious og crazy 3D. Mange tak, Nordisk Film fjolser!

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.