2010,  Best Ofs

MMX: Worst Actress

Runners up: Adrianne Palicki (Legion), Amber Valleta (The Spy Next Door), Brooke Shields (Furry Vengeance) og Nicola Peltz (The Last Airbender)

Lige som i dårligste skuespiller kategorien, er der heller ikke blevet plads til en af denne generations værste kvindelige skuespillere, nemlig Megan Fox. Hun var blot en af de mange forfærdelige elementer i Jonah Hex, men alligevel er der her fem kvinder der får Fox til at se talentfuld ud.

Nøjagtig som førnævnte Lucas Black, kan Legions Adrianne Palicki ikke overbevise selv en blind mand uden arme og ben, at en cykeltur er en dårlig idé. Amber Valleta står på lige fod med Billy Ray Cyrus i The Spy Next Door og det får mig faktisk til at overveje om det hele ikke er en udspekuleret plan fra Jackie Chans side, med det formål at få ham til at ligne en mesterlig skuespiller. Planen virker, selv om Jackie Chan næsten spiller så dårligt at jeg ville ønske at han ikke lavede film. Der er kun et væsen der er værre end den hysteriske abe (Brendan Fraser) og de andre skrigende dyr i Furry Vengeance. Det væsen er Brooke Shields og hendes præstation får en til at ønske sig tilbage til serien Suddenly Susan, en serie som jeg vel at mærke hader som pesten. Det er kun fornuftigt at få hovedpersonen Ang i The Last Airbender til at virke som stjernen, men man skulle helst ikke gøre det ved at lade alle omkring ham være skræmmende elendige. Det er dog tilsyneladende Nicola Peltzs opgave i filmen.

Case 39 var færdig tilbage i 2007, men lå på hylden indtil den endelig fik premiere sidste år. Det er der en ganske god grund til, den er særdeles elendig men det forklarer også hvorfor at Bradley Cooper er med, det var ganske enkelt før han blev sådan rigtig kendt. Filmen er slem nok i sig selv, men Renee Zellweger stjæler showet. Kombinationen af hendes “jeg har lige spist en citron” squinty-face (udtryk trademark pending fra Dobbelt D Podcast) og hendes ulidelige musestemme, har aldrig været mere skræmmende end den er her. Selv ikke filmens dæmoniske lille pige er mere uhyggelig end at høre Zellweger tale.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.