2010,  Best Ofs

MMX: Worst Actor

Runners up: Lucas Black (Legion), Billy Ray Cyrus (The Spy Next Door), Sean Faris (The King of Fighters) og Jackson Rathbone (The Last Airbender)

Der var masser af dårligt skuespil i 2010, så meget at der slet ikke var plads i denne kategori til en af de skuespillere som jeg hader allermest, Sam Worthington og det var skam ikke fordi at han klarede det godt i Clash of the Titans, langt fra, men der var minimum fem andre der spillede dårligere end han gjorde. Det siger en del om filmåret 2010.

Der var mange problemer med filmen Legion, så som at de ødelagde et interessant koncept og brugte rigtig dårlige effekter til at gøre det, men det største problem var dog skuespillet. Lucas Black var ikke engang overbevisende som intetsigende tåbe i Fast & the Furious: Tokyo Drift, men han er kun mindre overbevisende her. Billy Ray Cyrus står til enorme karma minuspoints for at have bragt Miley Cyrus ind i denne verden, men det er ikke derfor at han er nomineret her. Det er han fordi at han i The Spy Next Door formår at få George Lopez til at ligne en oscarværdi skuespiller. At folkene bag The King of Fighters har gjort Sean Faris til en lille kineser med overbid og flyveører i filmens flashback-scener, er ikke hans skyld. Men det er til gengæld hans skyld, at man ønsker at filmen handlede om den lille kineser. Jackson Rathbone forsætter sin rædselsfulde form for skuespil fra Twilight-serien og er måske endda endnu værre i The Last Airbender.

Der var engang hvor jeg godt kunne lide Brendan Fraser, en tid hvor han var en god skuespiller og lavede film som Gods and Monsters og The Quiet American. Nu er Brendan Fraser en skuespiller der laver ulidelige familiefilm som Monkeybone, Looney Tunes: Back in Action, Furry Vengeance og The Mummy: The Tomb of the Dragon Emperor, som han var nomineret for i 2008. I Furry Vengeance består det meste af hans skuespil i, at lave det ansigt som der er vist på billedet.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.