2010,  Best Ofs

MMX: Best Tv-Series

Runners up: Justified, House, Breaking Bad og Walking Dead

2010 bød ikke på store mængder af gode serier. Der var et par stykker der forsætter den gode kvalitet, et par rigtig gode nye serier og så en masse amerikansk pladder, som med sikkerhed kommer til at køre på 3+ inden længe.

Elmore Leonards small-town western-serie Justified med Timothy Olyphant i hovedrollen, fik en rigtig god start. Det er intelligent skrevet og yderst velspillet. Olyphant har allerede bevist sine cowboy-evner i Deadwood og enhver serie med Walton Goggins, er ok i min bog. House forsætter med at være en af de absolut bedste mainstream-serier på amerikansk tv, fordi den ikke er bange for at fortælle nogle modige og interessante historier. Hugh Laurie er stadig fantastisk som Gregory House og humoren er som altid spot on. AMCs Breaking Bad bliver bedre og bedre med tiden og det vel at mærke fra fremragende som udgangspunkt. Den har en gribende historie og gode karakterer. Bryan Cranston og Aaron Paul er et eminent makkerpar og de får god opbakning fra resten af holdet. Frank Darabonts filmatisering af tegneserien Walking Dead formår at skille sig ud fra overfloden af zombier i alskens medier, ved at udnytte god gammeldags horrorelementer, gode praktiske effekter og spændende karakterer. Jeg er spændt på at se hvad de kan byde på i en anden sæson, men en ting er påkrævet, jeg vil se mere til Lenny James.

Terriers er et perfekt eksempel på et fantastisk produkt, solgt i en helt forkert indpakning. Jeg havde set flere promo posters til serien, men sammen med titlen havde jeg allerede afskrevet den som en eller anden realityserie om hunde. Det var først da jeg begyndte at høre mere om den, at jeg besluttede mig for at undersøge sagen, en beslutning jeg er ovenud lykkelig for. Det er et velspillet, naturligt og humoristisk detektiv-drama med sublime præstationer fra Donal Logue og Michael Raymond-James, der får seeren til at tro på at de har været venner i mange år. Terriers markerer også endnu en god serie som tåberne hos Fox har cancelled før tid, men i det mindste fik den lov til at slutte. Lad dig ikke skræmme af navnet og se denne serie så snart du får muligheden. Donal Logue er tilbage!

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.