Games,  Let's Play a Game

Super Meat Boy

En pige lavet af bandager bliver taget til fange af et ondt foster med monokel og det er op til en lille dreng af kød at redde hende. Det er setuppet til Super Meat Boy og det bliver kun mere sindssygt hen af vejen. Der kommer ikke mange hardcore platformere nu til dags og det er derfor kun en større fryd at spille Super Meat Boy. Der er over 300 baner, fyldt med kærlige tributes til gamle spil, man skal dog ikke forvente at gennemføre dem lige med det samme, alene på grund af det faktum at der er p.t. under 20 personer i hele verdenen der har klaret spillet 100%.

Det er ofte frustrende svært og man kommer til at dø tonsvis af gange, men det er altid ens egen skyld, man kan lærer af sine fejl og det er til sidst yderst tilfredsstillende at gennemføre en bane. Et spil jeg elsker at hade.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.