Games,  Let's Play a Game

Enslaved: Odyssey of the West

Nogle gange træder gameplay i baggrunden til fordel for præsentation. Det lyder som en rigtig dårlig måde at starte en beskrivelse af et computerspil og det er det normalt også, men i Enslaved: Odyssey to the West er indpakningen bare så suveræn at man vil acceptere hvad som helst. Derfor er det dog ikke sagt at gameplayet i Enslaved er dårligt, fordi det fungerer ganske udmærket og underholder det meste af vejen.

Den smukke science fiction historie som er skrevet af Alex Garland (28 Days Later, Sunshine og The Beach) er bragt til live med fantastisk grafik og karakterene er skabt ved hjælp af motion capture fra Andy Serkis (King Kong og Lord of the Rings) der også ligger stemme til hovedpersonen. Enslaved er en unik og yderst filmisk spiloplevelse.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.