Game Review,  Games

Review | Star Wars: The Clone Wars: Republic Heroes

Dette er en af de sidste dråber i et allerede overfyldt bægre.

Det står rent faktisk så slemt til, med de uendelige udgivelser af elendige Star Wars brandede produkter, at det er lige før jeg ønsker at George Lucas var blevet i maven på den dæmon han kalder mor Lucas og derved aldrig havde opfundet Han Solo, Luke Skywalker og Jar Jar Binks.

Med udgivelsen af SW: TCW: RH (¤ ja, fed titel, ikk?) kan man passende bede læseren huske lidt tilbage. Hvis man husker det absolut dårligste platformspil man har spillet i det nye årtusinde, så er dette spil minimum en 3-4 gange værre (¤ og det er så grelt at jeg langt hellere vil spille Ice Age 3 igen, hvis det betyder jeg aldrig behøver at stifte bekendtskab med disse Republic Heroes på ny.)

Det forklarer en del hvis jeg siger at jeg i løbet af dette alt for lange spil døde sammenlagt 223 gange (¤ på den normale sværhedsgrad i et børnespil) og de 187 af gangene var det på grund af det helt igennem broken gameplay.

Man hopper oftere for kort, forbi eller igennem platforme end man lander på rette kurs. Selv hvis man tager i betragtning at det er et billigt børnespil, er det stadig blandt de dårligste spil denne generation.

Udvikler: Krome Studios  Udgiver: Lucas Arts  Format: Xbox 360, Playstation 3, Wii, DS, PSP  Antal Spillere: 1-2 co-op  Cirka Spilletid: 10-12 timer

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.