Film Review,  Movies

Review | Knowing

Når man blænder op for en sci-fi film instrueret af Alex Proyaz, der har The Crow, Dark City og I, Robot på cv’et, så kan man næsten ikke undgå at være forventningsfuld. Men så bliver giften Nicolas Cage introduceret og alle de store forventninger dør hurtigt hen.

Det er snart ved at være mange år siden at han var god på det store lærred og han har de sidste par år været med til at ødelægge mere end en håndfuld film f.eks. National Treasure 1-2, Ghost Rider, Next, Bangkok Dangerous, The Weather Man og The Wicker Man (¤ han har dog muligheden for at rette lidt op på skade gjort, i Matthew Vaughn og Mark Millars Kick-Ass næste år). Han er skam ikke ene om det, men han er bare så forbandet kedelig at se på.

I Knowing skal Cage dog ikke bære størstedelen af skylden men derimod den skabelonskårede og forudsigelige historie, det uinspirerede manuskript og nogle irriterende biroller. Trods det er man ok underholdt og når der endelig bliver lukket op for filmens store effektscener, bliver der ikke lagt fingre imellem og de fleste af dem er enormt flotte og hårdtslående (¤ jo mindre der bliver sagt om slutningen, jo bedre).

Instruktør: Alex Proyaz  Forfatter: Ryne Douglas Pearson, Juliet Snowden  Medvirkende: Nicolas Cage, Rose Byrne, Chandler Canterbury, Joshua Long og Nadia Townsend  Udgivelsesår: 2009  Land: USA  Spilletid: 121 min

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.