Game Review,  Games

Review | 50 Cent: Blood on the Sand

Curtis Jackson aka. 50 Cent spiller en koncert for de amerikanske tropper i et unavngivent land i mellemøsten, selvfølgelig skudsikker vest og granatbælte (!?!), men da arrangøren ikke har 50’s 10 millioner dollars får han i stedet et diamandbesat kranie… Dette “crystal skull” bliver stjålet ca. 10 sekunder efter og så går den vilde skattejagt…ja det er fuldstændigt absurd men det går meget overens med resten af spillet som bestemt ikke på noget tidspunkt skal tages seriøst.

50 og et medlem af G-Unit (kan styres af en ven) udradere hele byer i deres søgen, bunken af lig bliver kun større minut for minut alt i mens bonusser og points flyver hen over skærmen i bedste arcadestil (det giver ekstra points at svine folk til mens man skyder dem!?!) det er meget sindssygt men også pissesjovt.

“Where’s my skull, bitch!?”

Udvikler: Swordfish Studios  Udgiver: THQ  Antal Spillere: 1-2  Format: Xbox 360, PS3 Cirka Spilletid: 7-9 timer

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.