2014,  Best Ofs,  Movies

2014: Worst Director

worst-director-min

Nogle gange bør man stoppe mens legen er god, inden man ser sin karriere falme… hey, vent, hvad fanden er det her for noget?! Der skrives om Nicolas Cage i forbindelse med årets dårligste film på gagathemovies.com, det giver jo ingen mening, er denne side nu også blevet hacket??…

Okay, tak for afbrydelsen. Det er altid forfriskende, når en underlig personificering af en hjemmeside maser sig ind i mellem linjerne og bryder det ellers fantastiske flow af ord. Men sket er sket og jeg vil modvilligt svare på dine spørgsmål i 4 hurtige punkter. 1. Shut up! 2. Hilarious 2014 joke du lavede der, ingen har kommenteret en hacket filmindustri i mindst 20 minutter, så du er dygtig. 3. Jeg elsker stadig Nicolas Cage, men sandheden er at for hver god film hans laver, så får man en 2-3 stykker af den elendige slags og i 2014 virkede den ene af dem, mere elendig end normalt og 4. Denne kategori har ikke rigtig noget med Nicolas Cage at gøre og den eneste måde, at han kunne komme på tale var, hvis jeg tog en tidsmaskine tilbage og nominerede ham for Sonny, anyway…

Vic Armstrong er en af Hollywoods største legender inden for stunts og han har været stuntmand i film som Indiana Jones, Superman, Blade Runner, Total Recall, Starship Troopers og mange, mange flere. Hvordan han er endt bag kameraet for en dybt religiøs lort af en film, har jeg ingen anelse om, men en ting er sikker, han er ikke en instruktør. Left Behind ligner en tv-film, er filmet ganske horribelt, er dræbende kedelig og værst af alt, så hænger den knap nok sammen. Selv Nicolas Cage ser ud til at kede sig og Armstrong kunne have tjent et par plus-points fra min side, hvis han i det mindste havde inviteret Hr. CrazyCage med til optagelserne. Det ville aldrig gøre filmen god, men så man da more sig lidt over det.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.